Medium - Aluminium stelten 46 - 76cm

ALST-M
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Goudkleurige aluminium stelten in de maat medium met een gewicht van 3.2Kg per stuk. Gemakkelijk in hoogte te verstellen van 45 tot 76cm. 
Lichtgewicht stelten met een goed uitgebalanceerde stabiliteit en een flexibel veringsysteem. Na enige oefening kan iedereen met de stelten lopen. De werkstelten zijn geschikt voor iedere schoenmaat en het maximale totaal te belasten gewicht is 102kg. Tevens is de hoogte van de bouwstelten gemakkelijk te verstellen door middel van vleugelmoeren in de staanders. Stelten zijn veelzijdig toe te passen in vele situaties. Dit is het ideale gereedschap om eenvoudig werkzaamheden uit te voeren aan plafonds, wanden, heggen schuttingen die normaal met een trap uitgevoerd worden. Te gebruiken door de schilder, hovenier, timmerman, installateur, toneelgroep etc.

De aluminium stelten zijn zwaarder, dan dezelfde stelten in de magnesium uitvoering.

LET OP!!  Het herroepingsrecht vervalt bij stelten op het moment dat ze in elkaar gezet zijn geweest.
U mag de stelten enkel bij ontvangst inspecteren en bekijken om het herroepingsrecht te behouden. Eenmaal in elkaar monteert, uitgeprobeerd, beschadigt of erop gelopen te hebben, vervalt dit recht en is retour sturen NIET meer mogelijk.

Merk: FeramoTools
Model: ALST-M
Verstelbaar: 46 tot 76cm
Kleur: goud
Materiaal: aluminium
Gewicht: 6,5kg
CE goedkeuring volgens norm: EN 2037:1994
Gerelateerde Producten